Carnestoltes i Esquiada

Carnestoltes i Esquiada

2019-03-18T21:53:23+01:00

Durant aquests dies us anirem penjant aquí fotos i alguna notícia sobre els nostres esquiadors i de com va la marxa del carnestoltes a l’escola.
DIMECRES 27: Famílies, els esquiadors han arribat molt bé i contents. Ens diuen que fa un dia esplèndid i que estan molt tranquils, sembla que hi ha menys escoles que altres anys. Tenen 10 monitors i poden fer grups petits. Avui han fet la classe una mica més tard de 12:15h a 14:15h. però que demà ja serà de 10 a 12h. Han dinat molt bé!
DIJOUS 28: Avui al matí classe d’esquí i a la tarda passeig pel llac i patinatge sobre gel a la pista de Puigcerdà, han berenat a un parc que hi ha al costat i alguns han aprofitat per anar a jugar una estona a bàsquet. A les 18:30h ja estaven a l’hotel per tenir temps i preparar-se per la festa de disfresses.
DIVENDRES 1: Avui tots molt puntuals, a les 9h ja havien deixat les bosses a l’autocar. Comenten que hi ha més gent a les pistes que altres dies. Continua fent molt bon temps. Dinaran d’hora perquè a les 14h en punt sortiran cap a l’escola. Si tot va bé i el tràfic acompanya tenen prevista l’arribada a les 16:30h.

La vostra privadesa és important per a nosaltres

En aquesta pàgina web s’utilitzen cookies per poder oferir una experiència més personalitzada. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web, juntament amb l’avís legal. Podeu canviar d'opinió i personalitzar el consentiment sempre que vulgueu, tornant a aquesta web.

> Avís Legal, Cookies i Privacitat

Ok