Estem d’esquiada!

2020-02-28T15:11:37+01:00

NOTÍCIES DELS ESQUIADORS

26/02/20 12:15h. Els nostres alumnes ja han arribat a les pistes, tenen el material i ja comencen amb la primera classe.

26/02/20 15:00h. Ja han dinat, el matí ha estat cansat però tot bé.

27/02/20 9:00h. Avui dia complet, atapeït d’activitats. Classes d’esquí de 10 a 12h i després, com a novetat, a dinar a l’hotel. Hi ha molta gent al restaurant de les pistes i molt soroll, es quedarà només el grup de grans que fan Snowboard. A la tarda passejada amb les raquetes. Ens comuniquen que no fa gaire fred. I avui celebrem a la Masella l’aniversari d’en Pau T!!

28/02/20 9:00h. Ens expliquen que ahir la discoteca va ser un èxit, el Sergi d’Eixample va ser un autèntic DJ fins a les 12h que es van anar tots a dormir perquè avui havíem de matinar. A les 9h ja estaven a l’autocar camí de les pistes amb les maletes fetes. Diuen que no fa gens de fred i que alguns nens i nenes pregunten si es poden quedar un dia mes!!

28/02/20 14:40h. El matí ha anat molt bé. Acaben de sortir de la Masella amb destinació a l’escola, l’hora d’arribada son les 16:30h.

GALERIA FOTOS SARRIÀ

https://photos.app.goo.gl/b8jSbbcCxcgS1hCHA

 

Com cada curs, durant el segon trimestre, marxem d’esquiada a la MASELLA aquest any seran els propers dies 26, 27 i 28 de febrer.

Us convoquem a les 7:30h. L’autocar sortirà puntualment del carrer Iradier, 28, pels alumnes  Fàsia Sarrià i al carrer Mallorca cantonada Rambla Catalunya pels alumnes de Fàsia Eixample. Tots hem d’anar vestits amb la roba adequada per esquiar: pantaló impermeable i  anorac. El gorro, guants i l’esmorzar han d’anar a la motxilla petita.

La primera parada serà a l’Àrea de descans del túnel del Cadí on esmorzarem i en acabar, anirem a les pistes de la Masella, llogarem el material i començarem la classe de dues hores amb els monitors de l’estació d’esquí, de 12h. a 14h.

Desprès de dinar anirem a la pista de gel de Puigcerdà on patinarem. En finalitzar l’activitat anirem al Hotel on ens allotjarem els 3 dies.

 El dia següent i desprès de les classes d’esquí del mati i de dinar, farem una caminada amb raquetes de neu pels voltants de la Masella. A la nit ballarem a la superdiscoteca!!!

Divendres a la tarda viatjarem cap a Barcelona, molt cansats però contents!!!!

Hora d’arribada aproximada: 16:30h.

Per qualsevol incidència us trucarem als mòbils de contacte que heu indicat als fulls d’autorització.

Si voleu informació de com va tot, truqueu a l’escola:

93 418 24 82 Sarrià

93 215 23 23 Eixample

IMPORTANT PER RECORDAR:

  • La roba ha d’estar tota MARCADA, això ens facilitarà la feina i evitarà pèrdues.
  • Dur a l’escola la MEDICACIÓ per tots els dies i la targeta de la Seguretat Social (original), abans del 26 de febrer.
  • Recomanem no portar aparells electrònics (ipod, jocs electrònics, telèfons mòbils …). En cas de dur-los, els mestres no ens fem responsables d’ells ni de la seva utilització.

Motxilla

Motxilla petits

La vostra privadesa és important per a nosaltres

En aquesta pàgina web s’utilitzen cookies per poder oferir una experiència més personalitzada. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web, juntament amb l’avís legal. Podeu canviar d'opinió i personalitzar el consentiment sempre que vulgueu, tornant a aquesta web.

> Avís Legal, Cookies i Privacitat

Ok