INFORMACIÓ IMPORTANT COVID-19

2020-03-31T15:33:23+02:00

Benvolguda comunitat educativa de les Escoles Fàsia,

En aquest apartat us anirem afegint les circulars o informacions que considerem importants transmetre a les nostres famílies.

DILLUNS 30 DE MARÇ DE 2020

Amb motiu de la crisi de la Covid-19 i la seva repercussió en l’àmbit de la salut mental, des de la Fundació Congrés Català de Salut Mental posem a la vostra disposició un recull d’informacions, recomanacions i recursos que trobareu a la nostre web a nivell assistencial i també formatiu.

DIMECRES 25 DE MARÇ DE 2020

Aquesta setmana s’ha posat en funcionament, a Catalunya, el certificat autoresponsable de desplaçament en el marc de l’estat d’alarma actual.

Arran de la publicació d’aquest certificat, el CEB dona la següent instrucció, alineada amb el Departament d’Educació, respecte a allò que el govern espanyol diu sobre la possibilitat que les famílies amb fills/es TEA o amb discapacitat puguin sortir al carrer:

  • Les famílies podran sortir al carrer amb aquest certificat marcant la casella corresponent (“Causa de força major o situació de necessitat”). El poden omplir al següent enllaç.
  • Hauran d’acompanyar-lo amb el CAD o altre document que pugui acreditar el reconeixement de la seva discapacitat.

Tots dos documents s’hauran de presentar a la Guàrdia Urbana i/o Mossos si són requerits.

Les famílies poden utilitzar el dispositiu mòbil per emplenar i guardar aquest certificat. No és necessària la seva impressió.

DILLUNS 23 DE MARÇ DE 2020

Des dels nostres EAPs de referència ens fan arribar la següent informació.

Com sabeu una situació de confinament perllongat en el domicili pot provocar irritabilitat i derivar en conflictes de convivència en l’àmbit familiar. És per això que us volem facilitar els següents recursos tant a docents, com a l’alumnat i/o famílies si es detecten mostres de malestar psicològic a causa del confinament.

Si teniu ja referent, és millor que us pogueu adreçar al seu professional, ja que les orientacions seran més personalitzades.

Els telèfons, en cas de no tenir referent, són:

  • Col·legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC): 659584988 de 9:00h a 20:00h (de dilluns a diumenge)
  • Unitat de Crisi de Barcelona (UTCCB) de la UAB: 900101580 les 24h del dia (de dilluns a diumenge)

Aquests serveis, a més de donar un primer suport psicològic, valoren si és necessari un suport presencial per tal de derivar-los al CSMIJ o CSMA de la seva zona.

Destacar també els  telèfons d’Infància respon (116111) i el de violència de gènere (016) durant aquestes setmanes de confinament com a mesura preventiva.

Restem a la vostra disposició,

Escoles Fàsia

La vostra privadesa és important per a nosaltres

En aquesta pàgina web s’utilitzen cookies per poder oferir una experiència més personalitzada. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web, juntament amb l’avís legal. Podeu canviar d'opinió i personalitzar el consentiment sempre que vulgueu, tornant a aquesta web.

> Avís Legal, Cookies i Privacitat

Ok