El comiat del curs és molt important per nosaltres, tot i les circumstàncies estranyes d’aquest darrer trimestre i la limitació de poder estar junts, hem de celebrar-ho plegats!. Volem acomiadar-nos dels mestres i alumnes que marxen per emprendre nous camins i volem desitjar un bon estiu a tothom, per aquesta raó, hem preparat algunes activitats que us detallem a continuació.

FASIA EIXAMPLE

L’equip de monitors de l’escola d’Eixample han programat tot un seguit d’activitats més lúdiques per l’última setmana de curs. Tots els alumnes i mestres esteu convidats. Aquestes activitats es faran tots els dies a les 12 h. en directe a través de l’aplicació MEET
  •  Dilluns 15 – Cuina amb el Dani M. i la Maria
  •  Dimarts 16 – Esbojarrats amb l’Eva i el Martin
  •  Dimecres 17 – Bingo amb la Laia i la Jess
  •  Dijous 18 – Quant saps de Fasia? amb el LLuís i el Dani P.
  •  Divendres 19 – Creem la coreografia per la cançó de Fasia amb la Inma i la Irene. I gran sorpresa de comiat!!!!

FASIA SARRIÀ

Durant la setmana del 15 al 18 de Juny cada classe, juntament amb els monitors i monitores, han preparat diferents activitats i comiats amb el seu grup mitjançant videotrucades: joc de l’oca confinada, Scrabble, passaparaula, Scape Roo, refresc de comiat, manualitats i plàstica, cuina, coreografies, etc.

El divendres 19 a partir de les 11h. farem un directe de Youtube  “Fàsia Fest Festival” amb presentadors, vídeos, sorpreses i moltes coses més, esteu tots convidats. Únicament us heu de connectar al canal de l’escola: EscolesFasia