#NoSomInvisibles

Aquest any de cara al 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, des de Dincat, impulsen la campanya “No Som Invisibles”, per denunciar el desconeixement que hi ha entorn el nostre col·lectiu. Després de mesos d’una dificultat i complexitat extrema pel sector, l’objectiu del 3 de desembre 2020 és VISIBILITZAR el col·lectiu amb un TO REIVINDICATIU, posant a les PERSONES al centre.

PROGRAMA ACTE 3Desembre_NoSomInvisibles

Aquest 2020 i arran de la pandèmia de la Covid-19, s’ha fet evident que, tant políticament com socialment, hi ha una gran desconeixença entorn les persones amb discapacitat intel·lectual. Una desconeixença que porta a situacions discriminatòries i polítiques insuficients que ens allunyen de la Convenció sobre els Drets de les persones amb Discapacitat de la ONU i, en cap cas, ens defineix com una societat inclusiva, compromesa i responsable.

Aquest any, les persones amb discapacitat intel·lectual, els seus familiars i les professionals que els donem suport alcem la veu plegats per exclamar que No Som Invisibles i reivindicar els nostres drets.

Des de Dincat han definit un manifest comú per a tot el sector que posa damunt la taula les principals demandes i evidencia les mancances d’un sistema, encara, poc eficient.

MANIFEST-DINCAT_NO-SOM-INVISIBLES

MANIFEST-NO-SOM-INVISIBLES_LecturaFacil

Si voleu ampliar més informació i saber com podeu participar, accediu a la web de Dincat.