Com cada curs, pel voltant de la diada de Sant Jordi, celebrem la Setmana Cultural a les nostres escoles. A l’igual que la majoria d’esdeveniments d’aquest curs hem adaptat una mica les activitats per respectar al màxim les mesures de seguretat. Us adjuntem els programes de cada centre:

EIXAMPLE

SARRIÀ

Aquest any,  com a novetat, hem pensat en fer una paradeta virtual. Si esteu interessats en adquirir algun llibre podeu accedir al següent formulari, omplir-lo i fer arribar els diners a l’escola. Durant la setmana vinent rebreu la vostra comanda. IMPORTANT: Els exemplars s’atorgaran per estricte ordre d’arribada del formulari.

https://forms.gle/5DfrmkBASPHUd2Gu9

Recordeu que la recaptació de la venda serà utilitzada pel programa: CAP NEN/NENA SENSE COLÒNIES

Igualment, el mateix divendres, dia de Sant Jordi, podreu passar per l’escola presencialment a comprar algun exemplar o algun punt de llibre creat pels nostres alumnes, l’horari és el següent:
  • Matí de 8:45h a 9:30h
  • Tarda de 16:15 a 17h.
L’esmorzar de la diversitat també ha canviat aquest curs el seu format, el compartirem amb la resta de les classes amb una videotrucada conjunta. No serà necessari que porteu res de casa ja que farem una recepta comuna per a cada grup que després exposarem a tothom. L’entrega dels premis dels Jocs Florals també es farà per grups bombolla al pati.