L’associació Aprenem Autisme ens proposa algunes activitats per aquest mes de novembre.

14 de novembre S’apropra el CORREBLAU!!

Ja som quasi 600 participants inscrits/es!!

El pròxim diumenge 14 de novembre, al Parc del Fòrum tindrà lloc la VI Edició del #CORREBLAU. Durant 5 km i 10 km correrem, o caminarem, per la inclusió escolar de l’alumnat amb autisme.

Omplim el Fòrum de Blau!
Fem un matí d’esport inclusiu i solidari!

FEM EL CORREBLAU!!

21 de novembre Connecta’t al Blau al Tibidabo – Jornada Solidària

El pròxim 21 de novembre Connecta’t al blau al Tibidabo, serà una Jornada on les entrades seran solidàries a favor de les persones amb autisme i les seves famílies.

Una part del preu de l’entrada es destinarà a projectes de l’entitat per seguir lluitant per la inclusió i la defensa dels drets de les persones amb autisme.

T’hi esperem!!!

27 de novembre Jornada Solidària
‘Mostra i viu…’Aquest any si, podrem gaudir presencialment de la jornada solidària #MostraiViu impulsada per l’entitat La Marina Viva, del districte de Barcelona de Sants – Montjuïc. Una jornada dedicada a Aprenem Autisme per a la inclusió de les persones amb autisme i les seves famílies.Us esperem el pròxim 27 de novembre als Jardins dels Drets Humans on trobareu actuacions, tallers i mercat de segona mà, entre altres. La jornada començarà a les 10.30 h fins a les 14 hores i a la tarda de 17 a 21 hores.
Tot el mes de novembre El grup Bonpreu amb les persones amb autisme

El Grup Bonpreu amb els seus establiments Bonpreu i Esclat col·labora amb Aprenem Autisme a partir des de l’1 de novembre del 2021. Aquesta col·laboració es fa a través de la iniciativa d’arrodoniment solidari impulsada per Worldcoo, una iniciativa que permet fer donacions als establiments comercials físics cada vegada que paguem amb targeta.

El projecte d’arrodoniment solidari per l’acompanyament integral d’infants i joves amb autisme destinarà els diners recaptats per les donacions dels clients dels establiments Bonpreu i Esclat als projectes d’Aprenem Autisme que promouen la inclusió d’infants i joves facilitant-los eines per comprendre i interactuar millor en el seu entorn.

Arrodoneix la teva compra per les persones amb autisme!