Com cada curs, durant el segon trimestre, marxem d’esquiada a la MASELLA aquest any seran els propers dies 23, 24 i 25 de febrer.

Us convoquem a les 7:45h. L’autocar sortirà puntualment del carrer Iradier, 28, pels alumnes  Fàsia Sarrià i al carrer Mallorca cantonada Rambla Catalunya pels alumnes de Fàsia Eixample. Tots hem d’anar vestits amb la roba adequada per esquiar (pantaló impermeable i  anorac (gorro, guants,… i l’esmorzar a la motxilla petita).

La primera parada serà a l’Àrea de descans del túnel del Cadí on esmorzarem i en acabar, anirem a les pistes de la Masella, llogarem el material i començarem la classe de dues hores amb els monitors de l’estació d’esquí, de 12h. a 14h. La resta de dies esquiarem de 10 a 12h.

Desprès de dinar anirem a fer l’activitat de patinatge a Puigcerdà.

El dia següent i desprès de les classes d’esquí del mati i de dinar, alguns alumnes tornaran a fer classe d’esquí (grup d’experts) i la resta farem l’activitat de tubbyes.

Divendres a la tarda viatjarem cap a Barcelona, molt cansats però contents!!!!

Hora d’arribada aproximada: 16:30h.

Per qualsevol incidència us trucarem als mòbils de contacte que heu indicat als fulls d’autorització.

Si voleu informació de com va tot, truqueu a l’escola:

93 418 24 82 Sarrià

93 215 23 23 Eixample.

IMPORTANT RECORDAR:

  • La roba ha d’estar tota MARCADA, això ens facilitarà la feina i evitarà pèrdues.
  • Dur a l’escola la MEDICACIÓ per tots els dies i la targeta de la Seguretat Social (original), abans del dia 23 de febrer.
  • Recomanem no portar aparells electrònics (ipod, jocs electrònics, telèfons mòbils …). En cas de dur-los, els mestres no ens fem responsables d’ells ni de la seva utilització.

LLISTA DE MATERIAL PER LA MOTXILLA

Motxilla petits

Motxilla grans