Escoles + Sostenibles

Escoles + Sostenibles2019-05-31T12:39:30+02:00

Escoles + Sostenibles (abans Agenda 21 Escolar) és un programa pensat per facilitar la implicació dels centres educatius en l’ambiciós projecte planetari d’imaginar i construir un món millor i més sostenible, començant per la intervenció en l’entorn més immediat.

Si voleu accedir a la web de l´Ajuntament de Barcelona féu clic al següent enllaç: http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/escoles-sostenibles

El Projecte “Compostatge” té com a finalitat principal la preparació, elaboració i obtenció de compost per donar abast a les necessitats de l’escola en l’espai de l’hort i el crèdit de jardineria.

La clau principal del projecte és un contenidor amb una base impermeable on al llarg de 3-4 mesos, la barreja de terra, restes orgàniques, com per exemple serien les closques d’ou, pells de plàtan, marro de cafè, etc. i restes de fulles seques i branquillons, donarà lloc a un compost 100% natural ja llest per la seva utilització a l’hort urbà de l’escola.

La vostra privadesa és important per a nosaltres

En aquesta pàgina web s’utilitzen cookies per poder oferir una experiència més personalitzada. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web, juntament amb l’avís legal. Podeu canviar d'opinió i personalitzar el consentiment sempre que vulgueu, tornant a aquesta web.

> Avís Legal, Cookies i Privacitat

Ok