Loading Events
This event has passed.

El poper divendres 3 d’abril una gran part de l’escola (classes de: Àngels-Raquel, Edu-Aina, Marc-Jéssica-Laia, Cristina-Montse) aniran a visitar el Centre d’Educació Ambiental Can Coll. Podran conèixer la masia i la seva granja.

La masia de Can Coll està situada a l’extrem nord-est del Parc de Collserola, dins del municipi de Cerdanyola del Vallès, i la finca té una extensió de 236 hectàrees. La masia, ja documentada des de l’any 1495, conserva tota la bellesa i l’originalitat del món rural vallesà. Des de 1988 és un equipament municipal, restaurat i gestionat pel Consorci del Parc Natural de la serra de Collserola.

El novembre de 1988 es van iniciar les activitats com a centre d’educació ambiental. Fou el primer equipament públic obert per l’aleshores denominat  Patronat del Parc de Collserola. Actualment,  els dies laborables és centre d’educació ambiental, amb una oferta d’activitats educatives dirigides a l’educació formal.

 

La vostra privadesa és important per a nosaltres

En aquesta pàgina web s’utilitzen cookies per poder oferir una experiència més personalitzada. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web, juntament amb l’avís legal. Podeu canviar d'opinió i personalitzar el consentiment sempre que vulgueu, tornant a aquesta web.

> Avís Legal, Cookies i Privacitat

Ok