Extraescolars2020-01-16T12:53:38+01:00

Extraescolars

Des del curs 2004-2005 l’AMPA de les escoles Fàsia ha organitzat activitats extraescolars de 16:30h. a 17:30h. dins el mateix centre docent. Després d’estudiar diverses opcions i a través de reunions celebrades amb els pares i mares dels alumnes, s’ha acordat escollir les activitats que s’ha cregut més adients tenint en compte les característiques dels nens i nenes de l’escola, ampliant alhora l’oferta que es pot trobar a casals, esplais…

Els principals criteris que s’han tingut en compte per fer la selecció dels  professionals que les duen a terme, han estat:

Voluntat de compromís: no volem persones que es desanimin al primer entrebanc. Els nostres fills tampoc no es rendeixen a la primera contrarietat. Alguns d’ells si fos així, ja haurien plegat.

Professionalitat: coneixement sobre la matèria a impartir i compromís de treballar de forma interdisciplinar amb els mestres, la família, i fins i tot amb els metges dels alumnes, en cas de considerar-se necessari.

Entusiasme: per transmetre coneixements, res millor que fer-ho des de la vessant lúdica. No oblidem que els nostres fills ja hauran estat estudiant la resta del dia. Transmetre il·lusió i entusiasme anima a voler participar i, per tant,  a aprendre.

L’escola ha ampliat la seva assegurança escolar a l’horari extraescolar, cobrint així qualsevol risc durant la seva realització.
Aquesta és l’aportació de l’escola a l’AMPA i a aquesta iniciativa, així com la cessió de les seves instal·lacions per a la realització de les activitats extraescolars.

FÀSIA EIXAMPLE FÀSIA SARRIÀ
DILLUNS FUTBOL (*) MULTIESPORT FUTBOL (*) MANUALITATS & ARTS PLÀSTIQUES
DIMARTS JARDINERIA ZUMBA HORT URBÀ HABILITATS SOCIALS
DIMECRES DANSA CUINA BÀSQUET TEATRE
DIJOUS CUINA INFORMÀTICA CANINOTERÀPIA

Totes les activitats que es realitzen a l’escola comencen a les 16:30 i finalitzen a les 17:30h. Excepte cuina i hort que duren fins a les 18h.

(*) Activitats fora de l’escola
FUTBOL Sagrat Cor de Sarrià. C/Sagrat Cor, 25. 08034. Horari: de 16:30h a 18:30h.
Accedir ubicació Google Maps
Activitats no gestionades per l’escola. Contacte directe amb l’entitat.
BÀSQUET Encert Llars Mundet. Pg. Vall d’Hebrón, 171-183. Horta Guinardó. Tel. 933 134 600.
http://www.encert.org/. Contacte: Ferran Felius
HÒQUEI Catalonia Hoquei Club. Complex Esportiu Municipal Pau Negre. Pg. Olímpic, 4. Sants-Montjuic. 647 577 769.
http://cataloniahoqueiclub.com/ Contacte: Gina g.contel@gmail.com
TENNIS Acadèmia Sánchez-Casal. Autovia de Castelldefels (C-31) Km. 191. El Prat de Llobregat. 934791616.
http://www.sanchezcasal-campus.com/ . Contacte: Marisa Sánchez Vicario (directora). fundacion@fundacionemiliosanchezv.org

FOTOS DE LES DARRERES ACTIVITATS

Futbol | Sarrià i Eixample

Bàsquet | Sarrià

Multiesport | Eixample

Cuina | Eixample

Cuina | Sarrià

Manualitats | Sarrià

Dansa | Eixample

Habilitats Socials | Sarrià

Zumba | Sarrià

Jardineria | Eixample

Hort | Sarrià

Teatre | Sarrià

La vostra privadesa és important per a nosaltres

En aquesta pàgina web s’utilitzen cookies per poder oferir una experiència més personalitzada. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web, juntament amb l’avís legal. Podeu canviar d'opinió i personalitzar el consentiment sempre que vulgueu, tornant a aquesta web.

> Avís Legal, Cookies i Privacitat

Ok