Professors2020-05-13T09:37:34+02:00

Professors

En aquesta pàgina hem recopilat alguns vídeos i tutorials de recursos digitals que fem servir a l’escola per tal que els professionals o famílies puguin consultar-ho quan ho necessitin.

EINES DIGITALS PER CREAR MATERIAL
Genially: Eina web per crear presentacions, infografies, vídeos, dossiers, etc. Quizizz: Eina senzilla per crear questionaris online. Es pot utilitzar com a recurs gamificat responent en un joc en directe.
EdPuzzle: Eina que permet editar i enriquir vídeos incorporant àudios explicatius, preguntes de comprensió, etc. Canva: Eina per crear i publicar diversos dissenys amb plantilles sense necessitat de fer servir un editor gràfic.
Padlet: Eina per fer murs digitals que es pot utilitzar també com a taulell personal o pissarra col·laborativa. Educaplay: Plataforma per cercar i crear activitats educatives multimèdia.


EINES GOOGLE
Jamboard: Pissarra digital interactiva que forma part de les eines de Gsuite per educació Hangout Meet: Eina de Google per fer videotrucades en línea amb possibilitat de compartir pantalla, xat, etc.
Classroom: Servei web per crear, distribuir i classificar tasques. Accedir a tots els vídeos sobre Classroom del Canal Centres en línea. GSuite: Conjunt de totes les eines de les que disposa un docent per gestionar l’aula amb un domini escolar
Google Forms: Aplicació per crear i administrar enquestes, ofereix moltes possibilitats de preguntes. Google Sites: Eina per crear pàgines o llocs webs.

WEBINARS
Ensenyar des de casa: Primers passos amb G Suite Comunicar-se i interaccionar amb l’alumnat GSuite Cat

La vostra privadesa és important per a nosaltres

En aquesta pàgina web s’utilitzen cookies per poder oferir una experiència més personalitzada. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web, juntament amb l’avís legal. Podeu canviar d'opinió i personalitzar el consentiment sempre que vulgueu, tornant a aquesta web.

> Avís Legal, Cookies i Privacitat

Ok