Projectes d’Autonomia Eixample2019-10-29T13:00:59+01:00

Projectes d’Autonomia

LA RECEPTA DE LA IAIA

El projecte consisteix en fer participar a les famílies i conèixer les receptes típiques de cada llar.
Quinzenalment vindrà un membre de cada família que ens explicarà i guiarà per realitzar tots junts una recepta casolana.

ELS PROFESSORS ESMORZEN

Cada setmana prepararem l’esmorzar pels mestres. Amb aquest projecte volem fomentar l’autonomia, tant a l’hora de comprar els ingredients necessaris per elaborar-ho, com per dur a terme la gestió dels diners que suposa el projecte.

A final de curs i amb els diners obtinguts es realitzarà una activitat lúdica amb tots els membres del grup.

DINAR NADALENC FUM, FUM, FUM

Un dia abans de les vacances de Nadal, el restaurant FoodFàsiaTeam obrirà les seves portes per realitzar un menú fantàstic a tots els membres del claustre. Els cambrers i xefs seran els nostres meravellosos alumnes.

A final de curs i amb els diners obtinguts es realitzarà una activitat lúdica amb tots els membres del grup.

ENS HO CUINEM

Cada setmana preparem una recepta diferent.

Per fer-ho, els dijous al matí elaborem una llista dels ingredients, calculem el preu que ens costarà i anem a comprar. Al supermercat, treballem l’orientació i la capacitat d’autonomia. Cada setmana, un alumne s’encarrega d’una tasca diferent (pagar, pesar els ingredients, preguntar als treballadors en cas de dubte, …)
Per la tarda, reconeixem els ingredients i seguim els passos de la recepta. D’aquesta manera millorem les nostres habilitats culinaries.

FEM BARRI

Amb aquest projecte volem fomentar la inclusió del nostre alumnat al barri de l’Eixample. Anem tant al supermercat com al forn a realitzar els diferents encàrrecs i interactuem amb les persones a través de diferents sistemes de comunicació.
Els divendres a la tarda realitzem el taller del berenar amb l’objectiu de posar en contacte als alumnes amb productes diversos i aliments naturals i reals. Fomentant uns bons hàbits alimentaris i saludables. Cada setmana realitzem el mateix procediment per tal que els alumnes integrin la seqüència correctament. D’altra banda, reforcem l’autonomia amb l’objectiu de que a llarg termini puguin executar de manera funcional aquest aprenentatge dins del seu entorn quotidià.
Tanmateix, una tarda a la setmana anem al supermercat i al forn a comprar els ingredients necessaris.

La vostra privadesa és important per a nosaltres

En aquesta pàgina web s’utilitzen cookies per poder oferir una experiència més personalitzada. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web, juntament amb l’avís legal. Podeu canviar d'opinió i personalitzar el consentiment sempre que vulgueu, tornant a aquesta web.

> Avís Legal, Cookies i Privacitat

Ok