Projectes Medi Social-Natural Eixample2019-10-29T12:59:41+01:00

Projectes de Medi Social-Natural

ZERO WEST

Durant aquest curs treballarem un nou concepte anomenat “zero waste” per tal de poder portar a terme una vida el més sostenible possible basada en la reutilització de residus que d’una altra manera serien enmagatzemats i/o incinerats, contribuint així a la descontaminació de l’ambient.
No només es tracta de reciclar, es tracta de reutilitzar i de consumir menys, i sobretot, de prendre consciència sobre el mal que fem al nostre planeta dia rere dia. Ens centrarem principalment en la reducció, reciclatge i reutilització del plàstic.

  • Conèixer els diferents usos que se li donen als plàstics.
  • Conèixer els components del plàstic i saber perquè és contaminant.
  • Saber quins efectes perjudicials té el plàstic pel medi ambient.
  • Conscienciar sobre el canvi diari que podem fer per reduir l’ús del plàstic.
  • Elaborar material alternatiu a productes de plàstic.
  • Promoure una cultura ambiental entre els alumnes d’altres classes
  • Planificar una alternativa per reciclar el plàstic

TEMPS ERA TEMPS

Aquest projecte es durà a terme vinculat a l’àmbit de Coneixement del Medi Natural i Social.
Consisteix en fer una mirada enrere i conèixer com eren en el passat, com han canviat i evolucionat al llarg del temps cadascún dels temes que treballarem( ej. Transports, medis comunicació…. Relacionant-los amb una petita cronología dels invents.
Aquest projecte compta amb la col·laboració de les famílies en el cas de buscar informació i també treballa transversalment la recerca d’informació amb les eines TIC.

RECICLEM A L’ESCOLA I ALLÀ ON ESTEM

Desenvoluparem aquesta tasca per concienciar-nos i portar a la pràctica en el dia a dia l’importància del reciclatge i la reducció de residus, així com afecta al planeta.
Dos encarregats en torns rotatius, faran la recollida de les papereres blaves de les classes, les abocaran al contenidor i el baixaran al carrer els dijous. Un dels dies estipulats per l’Ajuntament (una altre classe ho farà el dimarts).
Amb aquest projecte aprendrem i col·laborarem en la sostenibilitat de l’entorn.

TALLER SENSORIAL

Els nostres sentits són la font principal de tot el coneixement i per tant, l’aprenentatge dels alumnes dependrà, en gran part, de totes les sensacions del nostre entorn, que són explorades pels sentits.
Amb la realització setmanal del taller sensorial explorarem i manipularem diferents textures, colors, olors, sabors, etc. Tanmateix, potenciarem les relacions interpersonals entre els iguals i amb els adults.

La vostra privadesa és important per a nosaltres

En aquesta pàgina web s’utilitzen cookies per poder oferir una experiència més personalitzada. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web, juntament amb l’avís legal. Podeu canviar d'opinió i personalitzar el consentiment sempre que vulgueu, tornant a aquesta web.

> Avís Legal, Cookies i Privacitat

Ok