Projectes Medi Social-Natural2019-10-22T10:45:49+02:00

Projectes de Medi Social-Natural

ENS FEM CÀRREC DELS HORTS

Una de les peculiaritats d’una educació integral és la possibilitat de treballar amb els elements naturals del nostre entorn per desenvolupar molts aprenentatges dels que l’aula formal no ens atorga. Permet a l’alumne/a l’augment de la seva capacitat d’observació de l’entorn natural, l’anàlisi dels elements i el raonament. Les experiències manipulatives que es poden oferir estimulen el seu desenvolupament intel·lectual a través dels seus sentits.

La finalitat d’aquest projecte és el desenvolupament motriu, cognitiu i social del nostre alumnat amb un programa d’activitats per l’educació per a la sostenibilitat.La nostra escola disposa de l’Hort Urbà La Palmera Verda al c/Iradier, on podem treballar continguts propis de l’Àrea de Medi Natural, la psicomotricitat i el joc.

És un espai compartit amb d’altres entitats del districte que afavoreix l’aprenentatge-servei.

Aquest curs hem iniciat el Projecte Hort al Cosmocaixa (Hort urbà i Hort hidropònic), ampliant així la nostra participació com a Escoles+Sostenibles. L’hort hidropònic ha  estat creat dins el projecte Green Building, on els nostres alumnes reben la formació i supervisió del Grup Babylon.

L’orientació vocacional dels nostres alumnes es veu enriquida amb aprenentatges dins de les famílies professionals on podran inserir-se en el seu futur laboral o pre-laboral.

La vostra privadesa és important per a nosaltres

En aquesta pàgina web s’utilitzen cookies per poder oferir una experiència més personalitzada. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web, juntament amb l’avís legal. Podeu canviar d'opinió i personalitzar el consentiment sempre que vulgueu, tornant a aquesta web.

> Avís Legal, Cookies i Privacitat

Ok