Extraescolars

Des del curs 2004-05 l’AMPA de les escoles Fàsia ha organitzat activitats extraescolars de 16,30 a 17,30 hores dins el mateix centre docent. Després d’estudiar diverses opcions i a través de reunions celebrades amb els pares i mares dels alumnes, s’ha acordat escollir les activitats que s’ha cregut més adients tenint en compte les característiques dels nens i nenes de l’escola, ampliant alhora l’oferta que es pot trobar a casals, esplais…

Els principals criteris que s’han tingut en compte per fer la selecció dels  professionals que les duen a terme, han estat:

Voluntat de compromís: no volem persones que es desanimin al primer entrebanc. Els nostres fills tampoc no es rendeixen a la primera contrarietat. Alguns d’ells si fos així, ja haurien plegat.

Professionalitat: coneixement sobre la matèria a impartir i compromís de treballar de forma interdisciplinar amb els mestres, la família, i fins i tot amb els metges dels alumnes, en cas de considerar-se necessari.

Entusiasme: per transmetre coneixements, res millor que fer-ho des de la vessant lúdica. No oblidem que els nostres fills ja hauran estat estudiant la resta del dia. Transmetre il·lusió i entusiasme anima a voler participar i, per tant,  a aprendre.

L’escola ha ampliat la seva assegurança escolar a l’horari extraescolar, cobrint així qualsevol risc durant la seva realització.

Aquesta és l’aportació de l’escola a l’AMPA i a aquesta iniciativa, així com la cessió de les seves instal·lacions per a la realització de les activitats extraescolars.

 

FÀSIA EIXAMPLE FÀSIA SARRIÀ
DILLUNS FUTBOL (*) MULTIESPORTS FUTBOL (*)
DIMARTS DANSA ZUMBA
DIMECRES  CANINOTERÀPIA CUINA CANINOTERÀPIA
DIJOUS CUINA BÀSQUET (*) INFORMÀTICA BÀSQUET (*)
DIVENDRES HOQUEI (*) HOQUEI (*)

Totes les activitats que es realitzen a l’escola comencen a les 16:30 i finalitzen a les 17:30h.

(*) Activitats fora de l’escola

BÀSQUET: Llars Mundet. Pg. Vall d’Hebron, 171-183. Horta-Guinardó. Horari: 17:30-19h.

FUTBOL:  Sagrat Cor Sarrià. Carrer del Sagrat Cor, 25, 08034 Barcelona

HOQUEI: Complex Esportiu Municipal Pau Negre. Parc Migdia. Pg Olímpic 4. Sants-Montjuïc. Catalònia Hoquei Club. Horari: 17:30-18:30h.

 

FOTOS DE LES DARRERES ACTIVITATS

Cuina | Sarrià

Cuina | Eixample

Caninoteràpia

Hoquei | Sarrià i Eixample

Arts Marcials | Sarrià

Ioga | Sarrià