Últimes notícies

Us volem informar de les diferents ntícies que van succeint a les nostres escoles!!!
PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA
Informem a totes les famílies que el període de presentació de sol·licituds de preinscripció és del 23 de març al 7 d’abril de 2017 i el període de matrícula del 26 al 30 de Juny.
Adjuntem el calendari detallat de tot el procés.
Podeu accedir als següents enllaços per ampliar informació, conèixer la documentació que s’ha de presentari els criteris de prioritat:
Consorci d’Educació de Barcelona
Departament d’Ensenyament
DATES IMPORTANTS DEL MES DE FEBRER
8, 9 i 10 Esquiada
23 i 24 Celebració de Carnaval
27 Dia de lliure elecció
Aquesta setmana el Nadal envaiex la nostra escola. Tenim les escales, el menjador, les aules, tot ben guarnit. També estem realitzant un munt d’activitats: Visita del Pare Noel, fem cagar el tió, cantada de Nadales, Cinema nadalenc i moltes coses més. Podeu consultar les fotos a la galeria.
Mireu quin vídeo més divertit i actual que han preparat els professors de l’escola d’Eixample durant el dinar que els alumnes van preparar per a tot el claustre. Ho feu genial!
 
També volem aprofitar per informar del dos guanyadors de les paneres d’aquest any. Moltes gràcies a totes les famílies per col·laborar aportant productes.
FÀSIA EIXAMPLE
 
 Família de Robert
FÀSIA SARRIÀ
Família de la Paula V.
Us recordem que l’últim dia de classe es el dimarts 22 i la sortida és a les 13h. IMPORTANT: No hi haurà servei de menjador. El dia 9 de gener ens tornem a veure per estrenar l’any en horari normal.

Des de les Escoles Fàsia us desitjem unes bones Festes i un Feliç any nou!

DATES IMPORTANTS DEL MES DE DESEMBRE
5 Dia de lliure elecció
6 i 8 Festius
21 (Sarrià)22 (Eixample) Celebració del Nadal
22 Últim dia del trimestre (Horari de 9 a 13h.)
ACTIVITATS DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT
Des del Districte de Sarrià Sant Gervasi ens han fet arribat el fulletó amb les activitats programes per a commemorar el Dia Internacioanal de les persones amb discapacitat que cada any es celebra el 3 de desembre.
 Veureu que aquest diumenge, 20 de novembre, hi ha preparades una sèrie d’exposicions i d’altres activitats als equipaments i centres cívics que s’estenen fins el mes de desembre.
Descarregar fulletó
SORTIDES CONJUNTES
Una vegada a l’any cadascuna de les dues escoles fa una excursió on s’ajunten tots els alumnes (primària i secundària) i professors. Després a l’esquiada i les colònies d’estiu ens tornem a retrobar.
FÀSIA EIXAMPLE
Dimecres 26 d’octubre Poble Espanyol. Barcelona
FÀSIA SARRIÀ
Dimecres 23 de novembre Món Sant Benet. Sant Fruitós de Bages
INICI DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Recordem a totes les famílies que les activitats extraescolars comencen ja aquesta primera setmana d’Octubre.
Podeu consultar la graella d’activitats ofertades per aquest curs: http://www.escolesfasia.cat/web/informacio-practica/extraescolars/
DATES IMPORTANTS MES DE SETEMBRE
12 Inici de curs amb horari de 9 a 16:30h.
27 (tarda) Reunió de pares. ESCOLA D’EIXAMPLE
28 (tarda) Reunió de pares. ESCOLA SARRIÀ