NOTÍCIES DELS ESQUIADORS

Dimecres 23 de febrer

11:10h. Ja han arribat a pistes. Han tingut un viatge genial. S’han aturat per esmorzar tranquilament. Pel moment ens diuen que els hi fa molt de sol i calor.

16:21h. Han dinat molt bé, separats per grups bombolla, croquetes i gelat!! les classes del matí han estat genials. Aquesta tarda, a les 17h aniran a patinar a la pista de gel. El temps continua assolejat.

19h. Ens expliquen tota l’activitat que tenen preparada per demà. De 10 a 12h faran les classes d’esquí i a les 13h. aniran a l’hotel a dinar perquè a les 15:30h han de tornar a estar a la Masella per l’activitat dels tubbyes.

Dijous 24 de febrer

9h. Ens informen que aquests nois i noies tenen moltes piles, després de la intensiva jornada alguns posaven música pels passadissos de l’hotel però a les 23h. tothom estava dormint, s’havia de matinar molt. Han dormit bé i han esmorzat encara millor, pa amb embotit i croissants. Ens diuen que els responsables de l’hotel són gent encantadora i que estan molt pendents d’ells.

12:30h. L’esquiada del matí ha anat súper bé, han reorganitzats alguns grups i han recol·locat a monitors per poder atendre a tothom encara millor.

Divendres 25 de febrer

9h. Ens expliquen que han estat súper puntuals, a les 9h. ja tenien totes les maletes carregades a l’autocar. Avui les classes son d’11 a 13h. Ens diuen que està el dia núvol però que no fa gens de fred. La nit ha anat molt bé, estaven molt cansats!! La discoteca divertidíssima, agraïm al Sergi profe la seva animació de música i llums.

14h. Les classes del matí han anat súper bé. Estan ja dinat al restaurant de l’hotel uns canelons boníssims. Intentaran sortir puntuals però van justets de temps perquè les classes acabaven a les 13h.

15:05h. Surten ara mateix cap a l’escola. Calculen que arribaran a partir de les 16:45h.

INFORMACIÓ D’INTERÈS

Com cada curs, durant el segon trimestre, marxem d’esquiada a la MASELLA aquest any seran els propers dies 23, 24 i 25 de febrer.

Us convoquem a les 7:45h. L’autocar sortirà puntualment del carrer Iradier, 28, pels alumnes  Fàsia Sarrià i al carrer Mallorca cantonada Rambla Catalunya pels alumnes de Fàsia Eixample. Tots hem d’anar vestits amb la roba adequada per esquiar (pantaló impermeable i  anorac (gorro, guants,… i l’esmorzar a la motxilla petita).

La primera parada serà a l’Àrea de descans del túnel del Cadí on esmorzarem i en acabar, anirem a les pistes de la Masella, llogarem el material i començarem la classe de dues hores amb els monitors de l’estació d’esquí, de 12h. a 14h. La resta de dies esquiarem de 10 a 12h.

Desprès de dinar anirem a fer l’activitat de patinatge a Puigcerdà.

El dia següent i desprès de les classes d’esquí del mati i de dinar, alguns alumnes tornaran a fer classe d’esquí (grup d’experts) i la resta farem l’activitat de tubbyes.

Divendres a la tarda viatjarem cap a Barcelona, molt cansats però contents!!!!

Hora d’arribada aproximada: 16:30h.

Per qualsevol incidència us trucarem als mòbils de contacte que heu indicat als fulls d’autorització.

Si voleu informació de com va tot, truqueu a l’escola:

93 418 24 82 Sarrià

93 215 23 23 Eixample.

IMPORTANT RECORDAR:

  • La roba ha d’estar tota MARCADA, això ens facilitarà la feina i evitarà pèrdues.
  • Dur a l’escola la MEDICACIÓ per tots els dies i la targeta de la Seguretat Social (original), abans del dia 23 de febrer.
  • Recomanem no portar aparells electrònics (ipod, jocs electrònics, telèfons mòbils …). En cas de dur-los, els mestres no ens fem responsables d’ells ni de la seva utilització.

LLISTA DE MATERIAL PER LA MOTXILLA

Motxilla petits

Motxilla grans