Com cada curs, pel voltant de la diada de Sant Jordi, celebrem la Setmana Cultural a les nostres escoles. Tenim un munt d’activitats i sortides programades: Jocs Florals, Excursió conjunta, et. Si voleu estar més informats podeu consultar els programes de cada centre:

EIXAMPLE

Descarregar el programa en pdf

 

SARRIÀ

Aquest any,  repetim la paradeta virtual de llibres que vam iniciar el curs passat. És una bona opció pels que no podeu venir a l’escola i esteu interessats en adquirir un llibre i col·laborar. Podreu accedir al formulari adjunt, omplir-lo i fer arribar els diners a l’escola. Aquesta mateixa setmana rebreu la vostra comanda.

https://forms.gle/QSsWrvqfu4A4tixb7

IMPORTANT: Els exemplars s’atorgaran per estricte ordre d’arribada del formulari.

Recordeu que la recaptació de la venda serà utilitzada pel programa: CAP NEN/NENA SENSE COLÒNIES

Igualment, el mateix divendres, podreu passar per l’escola presencialment a partir de les 16h. a comprar algun exemplar o algun punt de llibre creat pels nostres alumnes.
Descarregar el programa en pdf