Com contactar

La població escolar que atenem pertany a diferents barris de Barcelona i altres localitats de les rodalies.

Fàsia Sarrià: Està situada al districte de Sarrià – Sant Gervasi. Es tracta d’una zona molt afavorida pel que fa als espais verds, i baixos nivells contaminació; ens trobem a la falda de la serra de Collserola. Gaudim de nombrosos parcs, jardins, zones d’esbarjo i àrees d’esport. Per altra banda formen part d’un nucli amb una gran tradició escolar degut al tipus d’urbanisme residencial: nombroses torres adaptades a la normativa vigent, s’han configurat com el lloc més adient per esdevenir centres escolars.. aquesta tendència també ha estat seguida per les escoles d’EE, que han trobat un marc idoni per ubicar-se, tenint en compte les seves característiques específiques.

Fàsia Eixample: Està situada al districte de l’Eixample, que és el centre geogràfic de la ciutat i disposa per això d’una bona comunicació amb barris i localitats annexes, la qual cosa facilita el desplaçament dels nens que viuen fora del districte.
El districte disposa d’un important equipament cultural (museus, edificis d’interès artístic, sales d’exposicions, …), que permet realitzar moltes sortides pedagògiques amb els alumnes, principalment els de Cicle Superior.

Escola Fàsia Sarrià

C/Iradier, 28
08017 Barcelona
Tel. 93 418 24 82 | 93 212 40 16
E-mail: a8039963@xtec.catMostra un mapa més gran

Escola Fàsia Eixample

Ptge. Domingo, 3
08007 Barcelona
Tel. 93 215 23 23
E-mail: a8035064@xtec.cat


Mostra un mapa més gran