Professors

En aquesta pàgina hem recopilat alguns vídeos i tutorials de recursos digitals que fem servir a l’escola per tal que els professionals o famílies puguin consultar-ho quan ho necessitin.

EINES DIGITALS PER CREAR MATERIAL
Genially: Eina web per crear presentacions, infografies, vídeos, dossiers, etc. Quizizz: Eina senzilla per crear questionaris online. Es pot utilitzar com a recurs gamificat responent en un joc en directe.
EdPuzzle: Eina que permet editar i enriquir vídeos incorporant àudios explicatius, preguntes de comprensió, etc. Canva: Eina per crear i publicar diversos dissenys amb plantilles sense necessitat de fer servir un editor gràfic.
Padlet: Eina per fer murs digitals que es pot utilitzar també com a taulell personal o pissarra col·laborativa. Educaplay: Plataforma per cercar i crear activitats educatives multimèdia.


EINES GOOGLE
Jamboard: Pissarra digital interactiva que forma part de les eines de Gsuite per educació Hangout Meet: Eina de Google per fer videotrucades en línea amb possibilitat de compartir pantalla, xat, etc.
Classroom: Servei web per crear, distribuir i classificar tasques. Accedir a tots els vídeos sobre Classroom del Canal Centres en línea. GSuite: Conjunt de totes les eines de les que disposa un docent per gestionar l’aula amb un domini escolar
Google Forms: Aplicació per crear i administrar enquestes, ofereix moltes possibilitats de preguntes. Google Sites: Eina per crear pàgines o llocs webs.

EXTENSIONS GOOGLE CHROME
Google Meet Grid View: Permet visualitzar en quadrícula tots els participants de Google Meet. CraztyZoom: Amplia (Zoom) zones de la pantalla.
Dyslexia Friendly:  Canvia la lletra a formats més adients, separa i contrasta els paràgrafs. Mercury Reader: Neteja la pantalla de distraccions
Talk and Comment: Permet afegir notes de veu i comentaris de manera senzilla a qualsevol lloc web. ATbar: Llegeix el contingut de la web, fa revisió ortogràfica, etc.

WEBINARS
Ensenyar des de casa: Primers passos amb G Suite Comunicar-se i interaccionar amb l’alumnat GSuite Cat