• La Federació Catalana de Discapacitat Intel·lectual (Dincat) ha fet una recopilació de les diferents xerrades que van portar a terme durant els mesos d’abril, maig i juny del 2020. Creiem que poden ser d’interès per les famílies, entre elles: Institucions legals d’ajut, suport i protecció, eines de suport conductual positiu, etc.
 • Volem compartir amb les famílies una informació que ens ha arribat a l’escola. Cibernàrium, el servei de formació i divulgació tecnològica de Barcelona Activa, disposa d’una àmplia oferta d’activitats formatives en les competències digitals familiars bàsiques: Què han de saber de tecnologia les famílies amb filles i fills en edat escolar? Adjuntem el títol d’algunes de les propostes:
  • Protegeix la teva privacitat i la de la teva família
  • Troba tot allò que busques de forma efectiva
  • Ofimàtica i anàlisi de dades
  • Tecnologia per fer més fàcil el teu dia a dia
  • Eines per teletreballar i treballar en col•laboració
  • Crea i edita continguts digitals

Accedir a la Formació