Extraescolars

Des del curs 2004-2005 l’AMPA de les escoles Fàsia ha organitzat activitats extraescolars de 16:30h. a 17:30h. dins el mateix centre docent. Després d’estudiar diverses opcions i a través de reunions celebrades amb els pares i mares dels alumnes, s’ha acordat escollir les activitats que s’ha cregut més adients tenint en compte les característiques dels nens i nenes de l’escola, ampliant alhora l’oferta que es pot trobar a casals, esplais…

Els principals criteris que s’han tingut en compte per fer la selecció dels  professionals que les duen a terme, han estat:

Voluntat de compromís: no volem persones que es desanimin al primer entrebanc. Els nostres fills tampoc no es rendeixen a la primera contrarietat. Alguns d’ells si fos així, ja haurien plegat.

Professionalitat: coneixement sobre la matèria a impartir i compromís de treballar de forma interdisciplinar amb els mestres, la família, i fins i tot amb els metges dels alumnes, en cas de considerar-se necessari.

Entusiasme: per transmetre coneixements, res millor que fer-ho des de la vessant lúdica. No oblidem que els nostres fills ja hauran estat estudiant la resta del dia. Transmetre il·lusió i entusiasme anima a voler participar i, per tant,  a aprendre.

L’escola ha ampliat la seva assegurança escolar a l’horari extraescolar, cobrint així qualsevol risc durant la seva realització.
Aquesta és l’aportació de l’escola a l’AMPA i a aquesta iniciativa, així com la cessió de les seves instal·lacions per a la realització de les activitats extraescolars.

FASIA EIXAMPLE

Totes les activitats es realitzen a les instal·lacions de l’escola d’EIXAMPLE en el següent horari 16:30h-17:30h.

DILLUNS MULTIESPORT
DIMARTS ANGLÈS BATUCADA-PERCUSSIÓ
DIMECRES MUSICART
DIJOUS DANSA

FASIA SARRIÀ

Totes les activitats es realitzen a les instal·lacions de l’escola de SARRIÀ en el següent horari 16:30h-17:30h.

DILLUNS MULTIESPORT ANGLÈS HORT
DIMARTS BÀSQUET (petits) ZUMBA
DIMECRES CUINA
DIJOUS BÀSQUET (grans)