Us informem que s’ha posat en marxa la campanya #DonaLaCaraXLaIgualtat, en el marc de la celebració del Dia Internacional de les Dones. Aquesta campanya consta de 3 accions:

  • Xarxes socials. Des del dia 1 i fins l’11 de març, es farà push a les xarxes socials (especialment a Twitter i Instagram), fent visibles les capacitats de les dones amb discapacitat intel·lectual i reivindicant els seus drets. Una campanya que s’ha dut a terme en coordinació amb la xarxa de comunicació de les entitats, que ens han fet arribar molts casos d’èxit. Us adjuntem dos exemples dels més de 40 que s’anirant passant per les xarxes.

  • Nota de premsa i manifest. El pròxim dia 7 de març s’enviarà una nota de premsa als mitjans reivindicant el dret de la dona amb discapacitat al treball, en la línia del manifest Dincat d’aquest any. Us adjuntem el manifest.

 

Us animem a participar!!