Estem molt contents de rebre i compartir amb tothom el nostre diploma i la resposta de l’associació Save The Children, entre les dues escoles vam recaptar 728,60€!!

Benvolguts amics i amigues,

Hem rebut la vostra aportació per ajudar-nos a la nostra feina en l’emergència a Ucraïna. Adjunto el diploma perquè pugueu compartir amb la resta de la comunitat educativa (més endavant us arribaran també en paper, un diploma per a cada escola, així com una memòria, a final de curs, recollint la nostra resposta davant aquest conflicte, les accions posades en marxa i la resposta que han donat els centres educatius del país).

Podeu seguir la feina de Save the Children a través de la nostra pàgina web i xarxes socials. Expliqueu-vos que continuem treballant a les fronteres amb Ucraïna per fer arribar l’ajuda requerida: alimentació, kits bàsics d’higiene i contra el fred. També hem establert espais segurs per als nens i nenes que arriben amb les seves mares a diferents punts fronterers i que s’atenen abans que puguin seguir el seu camí, tant permetent que tinguin un moment de joc lluny de la guerra com amb atenció psicològica per a ells i elles i les mares.

En nom de l’equip de Save the Children us agraïm a tota la comunitat educativa la vostra implicació i el vostre suport en aquests moments tan complicats.

Una salutació

Diploma No a la Guerra contra la Infancia Escoles Fasia