XERRADA PATRIMONI PROTEGIT

 

Des de la Fundació Boscana s’organitza xerrada “Patrimoni protegit” a càrrec del notari Pedro-Ángel Casado Martín.

Creiem que pot ser molt interessant per a les famílies que tenen una persona amb discapacitat.

Donat que només poden acollir a unes 50 persones i ens guardaren unes 20 places per les nostres famílies, ofereixen 30 places per ordre de confirmació.

És necessari confirmar l’assistència per reservar la plaça a l’adreça electrònica següent: hola@boscana.com

La xerrada serà a Fundació Boscana a l’adreça:

C/ Can Caralleu 18

Dia i hora: Dijous 20 oct. 20 h.

No es podrà facilitar aparcament.

ARRIBA LA TARGETA CUIDADORA

 

La Targeta Cuidadora és una iniciativa pionera a la ciutat, dissenyada de forma conjunta i col·laborativa amb entitats, professionals i familiars i pensada per acompanyar les persones que cuiden a Barcelona, a través de recursos i serveis per facilitar i reconèixer la seva tasca.

La Targeta Cuidadora serà gratuïta i es podrà sol·licitar a partir del 29 de setembre al web barcelona.cat/ciutatcuidadora o presencialment, tant a l’Espai Barcelona Cuida (c. Viladomat, 127) com a qualsevol de les oficines de Vila Veïna. A més, s’ha habilitat el telèfon 934 132 121 per resoldre dubtes sobre la sol·licitud i l’obtenció de la targeta.

Més informació clicant aquí.

S’OBREN LES INSCRIPCIONS AL CORREBLAU

 

El pròxim diumenge 13 de novembre, al Parc del Fòrum tindrà lloc la VII Edició del #CORREBLAU. Durant 5 km i 10 km, prop de 1.500 participants correrem, o caminarem, per la inclusió escolar de l’alumnat amb autisme.

Enguany tenim novetats; estigueu atentes a les nostres xarxes socials, us les anirem comunicant a mesura que s’apropi la data.

El Correblau és més que una cursa solidària, és un referent de la inclusió a la ciutat de Barcelona. Totes les persones participants tenen un objectiu comú: compartir una bona experiència i arribar a la meta d’acord amb les capacitats i ritme de cadascú.

Un esdeveniment inclusiu que implica a tots/es els ciutadans/es de Catalunya a través d’una activitat esportiva, popular i solidària que destina els beneficis obtinguts a accions que fomenten la inclusió educativa.

INSCRIPCIONS