Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

El proper dimecres 6 de març els alumnes de la classe de la Laia aniran al circuit de la Guàrdia Urbana a Montjuïc, son sessions ofertades a les escoles que contribueix a donar resposta a problemàtiques socials i a millorar la convivència, i també a prevenir conductes de risc des de l’àmbit de l’educació.

Les activitats que s’hi ofereixen tenen com a objectiu principal adquirir coneixements bàsics sobre les principals normes viàries i desenvolupar actituds vinculades a la mobilitat segura mitjançant una activitat vivencial al circuit del Parc. Es tracta d’identificar situacions i conductes de risc a fi d’analitzar-les i valorar-les, i fomentar el respecte entre els diferents usuaris i usuàries de la via pública.

Els objectius que cal assolir són:

  • Comprendre les normes viàries com a persones conductores de bicicletes i com a vianants.
  • Conscienciar sobre la importància de respectar les normes viàries que regulen la mobilitat a la ciutat de Barcelona, sobretot pel que fa a la circulació de bicicletes.
  • Adoptar conductes, actituds i hàbits relacionats amb la mobilitat segura al carrer i respecte entre els diferents usuaris i usuàries de la via.